Tarieven

  • Ruime ervaring met alle opleidingen in Gent (UGent, HoGent, Artevelde, Kaho)
  • Kwaliteit aan lage prijs
  • Inschrijven is vrijblijvend

Tarieven individuele bijles of groepsbegeleiding

Het bijlesbureau hanteert verschillende prijsformules naargelang het opleidingsniveau van de leerling. Verder worden de lessen goedkoper naarmate er per begeleiding meer lesuren worden georganiseerd.

Onze prijzen

Minder dan 16u 16 tot 24u Vanaf 24u
Lager/Secundair onderwijs
(prijs/bijlesuur)
35€ 30€ 26€
Hoger onderwijs (bachelor) / Volwassenen
(prijs/bijlesuur)
38€ 33€ 29€
Hoger onderwijs (master)
(Prijs/bijlesuur)
42€ 36€ 32€

Groepslessen - krijg een korting!

Volg les in groep! Breng een vriend of vriendin aan en volg samen les. Je betaalt dan elk slechts 75% van de uurprijs. Voor lessen met 3 personen betaal je slechts 60%.

Volg les via Skype!

Indien je les volgt via Skype kunnen wij zeer gemakkelijk een geschikte docent toewijzen. Wij kunnen zo een geschikte docenten uit gans Vlaanderen toewijzen, en zijn niet gebonden aan de afstand tussen jou en de docent. Onze ervaring toont dat Skypelessen even effectief zijn als 1 op 1 bijlessen. Je gebruikt online tools en deelt je scherm voor een optimale bijleservaring.

Gratis inschrijving!

In tegenstelling tot vele andere bijlesinstituten verlangen wij geen inschrijvingskosten. Er is een all-in uurprijs, waar alle kosten in vervat zitten. Wel kan er een administratiekost worden aangerekend wanneer niet het volledige lespakket wordt uitgegeven.